Persondata

Hos Skolevisioner ApS tager vi håndtering af personfølsomme oplysninger alvorligt og efterlever derfor bestemmelserne i Bekendtgørelsen om sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af personoplysninger.

Herudover er vi godt igang med compliance-arbejdet, der sikrer, at vi overholder reglerne i EU persondataforordningen, som træder i kraft 25. maj 2018. Nye databehandleraftaler med vores kunder er derfor nu i overensstemmelse med persondataforordningen – hent vores nye skabelon her: Databehandleraftale-skabelon

 

Vi er underlagt ekstern revision af sikkerhedsniveauet i forhold til håndtering af personfølsomme oplysninger, både teknisk og organisatorisk.

Revisionen udmunder i en ISAE 3402 Type 2 revisionserklæring, der beskriver vores håndtering, og kontrollen af vores håndtering.

Hent seneste revisionserklæring for perioden 1/7 2016 til 30/6 2017 her: Skolevisioner ISAE 3402 Type 2

 

Skolevisioner ApS har databehandleraftaler med alle underleverandører, der i kraft af deres arbejde for os kan have adgang til personfølsomme oplysninger, som vi håndterer på vegne af vores kunder:

CreativeMinds IVS: Databehandleraftale mellem CreativeMinds IVS og Skolevisioner ApS

Tilaa B.V.: Databehandleraftale mellem Tilaa B.V. og Skolevisioner ApS

 

Skolevisioner ApS har også databehandleraftale med Skolevisjoner AS, som forhandler Klassetrivsel.no i Norge:

Databehandleravtale_Skolevisjoner AS_Skolevisioner ApS

 

Hvis du har spørgsmål til Skolevisioners håndtering af personfølsomme oplysninger, så kontakt os på telefon  71 99 08 62.